Sharr Travel Contact

Udhëtime me autobus me linja të rregullta nga
Kosova për Itali dhe anasjelltas

Call Center

+381  0 29  271 907

Shikoni listen e linjave që është paraqitur më poshtë ose na kontaktoni online
Udhëtime të rregullta për në Itali dhe anasjelltas
Përmes sitemit tonë ju mund të aplikoni për tu bërë agjent i shithes së biletave
Tani edhe ju mund të bëheni agjent për bileta
Ne ju ofrojmë të gjilla llojet e udhëtimeve dhe shërbimeve tjera turistike
Të gjitha llojet e shërbimeve në një vend

Emri përdorues:


Fjalëkalimi:Kjo pjesë është e dedikuar posaçërisht për agjentat e shitjes dhe ka qasje të kufizuar
Ballina
Bëhu agjent i shitjes

Lista Linjave

LIDNisja ngaVIAArritja nëData e nisjesOraVendeOrari i nisjeve
1376KosovëSRBSerbi - Itali02-12-202015:0047Orari i nisjeveÇmimorja
1391ItaliSRBSerbi - Kosovë02-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1384Kosovë - ShqipëriKROACIAItali02-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1366ItaliSRBSerbi - Kosovë04-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1355ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë05-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1377KosovëSRBSerbi - Itali05-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1347Kosovë - ShqipëriKROACIAItali05-12-202009:0049Orari i nisjeveÇmimorja
1385KosovëSRBSerbi - Itali09-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1392ItaliSRBSerbi - Kosovë09-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1356ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë09-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1348Kosovë - ShqipëriKROACIAItali09-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1368ItaliSRBSerbi - Kosovë11-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1357ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë12-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1386KosovëSRBSerbi - Itali12-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1349Kosovë - ShqipëriKROACIAItali12-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1351Kosovë - ShqipëriKROACIAItali16-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1387KosovëSRBSerbi - Itali16-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1358ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë16-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1393ItaliSRBSerbi - Kosovë16-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1371ItaliSRBSerbi - Kosovë18-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1359ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë19-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1388KosovëSRBSerbi - Itali19-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1352Kosovë - ShqipëriKROACIAItali19-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1389KosovëSRBSerbi - Itali23-12-202015:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1360ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë23-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1353Kosovë - ShqipëriKROACIAItali23-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1394ItaliSRBSerbi - Kosovë23-12-202012:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1372ItaliSRBSerbi - Kosovë25-12-202012:0049Orari i nisjeveÇmimorja
1354Kosovë - ShqipëriKROACIAItali26-12-202009:0050Orari i nisjeveÇmimorja
1362ItaliKROACIAShqipëri - Kosovë26-12-202006:0050Orari i nisjeveÇmimorja

Autobusat

Paraqitja e autobusave që kemi në qarkullim deri më sot

Shiko autobusat

Shërbimet

Shërbime të cilësisë së lartë për të gjithë klientët tanë

Shiko shërbimet

Galeria

Përmbledhje e disa fotografive nga Kodra Tours

Shiko galerinë

Ku ndodhemi

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 
Kosovë

Adresa: Via Labriola 37 Bagnolo Inpiano
42100 Reggiemilia
ITALIA

 

Dëshironi të bëheni agjent dhe të filloni shitjen e biletave përmes kompanisë tonë.

Apliko këtu dhe bëhu agjent

Kontakti

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 

Tel: +381 (0) 29 271 907
Tel: +377 (0) 44 400 781
Tel: +377 (0) 44 119 686
Tel: +386 (0) 49 894 093 

Ose shiko faqen kontaktuese

Kodra Tours është agjenci turistike e licensuar në Kosovë dhe Itali dhe ofron shërbime profesionale të transportit të udhëtarëve nga Kosova drejt Italisë dhe shumë vendeve tjera Europiane. Posedojmë edhe Licensë Europiane