Sharr Travel Contact

Udhëtime me autobus me linja të rregullta nga
Kosova për Itali dhe anasjelltas

Call Center

+383  (0)29  271 907

Shërbimet
Kërko udhëtimet

Risi linja e rregullt:

Itali  Slloveni - Kroaci - Mal te zi - Shqipëri Kosovë dhe anasjelltas,me liçence te nivelit europian

Shërbimet e agjesnionit Kodra Tours

Si agjensi turistike ne ofrojmë shërbime të transportit brenda dhe jashtë shtetit me cilësi të lartë, po ashtu ofrojmë shërbime tjera turistike, arazhmane turistike sezonale, eskurzione etj si:

  • Udhëtime të rregullta nga Kosova për Itali
  • Udhëtime të rregullta nga Italia për në Kosovë
  • Rezervimin e biletave të aeroplanit për të gjitha destinacionet evropiane
  • Rezervimin e biletave për traget
  • Eskurzione grupore brenda dhe jashtë shtetit
  • Eskurzione shkollore brenda dhe jashtë shtetit
  • Aranzhmane turistike verore
  • Shopping udhëtime

Ku ndodhemi

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 
Kosovë

Adresa: Via Labriola 37 Bagnolo Inpiano
42100 Reggiemilia
ITALIA

 

Të rritur

Femijë(2-12)

Bebe(0-2)

Data e nisjes


Bëhu agjent i shitjes

Dëshironi të bëheni agjent dhe të filloni shitjen e biletave përmes kompanisë tonë.

Apliko këtu dhe bëhu agjent

Kontakti

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 

Tel: +383 (0) 29 271 907
Tel: +383 (0) 44 400 781
Tel: +383 (0) 44 119 686
Tel: +383 (0) 49 894 093 

Ose shiko faqen kontaktuese

Kodra Tours është agjenci turistike e licensuar në Kosovë dhe Itali dhe ofron shërbime profesionale të transportit të udhëtarëve nga Kosova drejt Italisë dhe shumë vendeve tjera Europiane. Posedojmë edhe Licensë Europiane