Sharr Travel Contact

Udhëtime me autobus me linja të rregullta nga
Kosova për Itali dhe anasjelltas

Call Center

+381  0 29  271 907

Bëhu agjent
Bëhu agjent i shitjes

Plotëso aplikacionin

Bëhu agjent i shitjes online

Për të gjithë ata që dëshirojnë raporte bashkëpuni, ne ju ofrojmë mundësinë që të bëheni bashkpunëtor si agjent i shitjes dhe filloni të fitoni duke rezervuar bileta online. Për më shumë ju lutemi na kontaktoni ose plotësoni formën dhe pastaj ne ju kontaktojmë 

Ose na kontaktoni këtu

Kushtet e përdorimit

Ju lutemi na kontaktoni për të mësuar më shumë rreth kushteve të përdorimit të sistemit. Së shpejti teksti i plotë do të publikohet në faqe

Ku ndodhemi

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 
Kosovë

Adresa: Via Labriola 37 Bagnolo Inpiano
42100 Reggiemilia
ITALIA

 

Dëshironi të bëheni agjent dhe të filloni shitjen e biletave përmes kompanisë tonë.

Apliko këtu dhe bëhu agjent

Kontakti

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 

Tel: +381 (0) 29 271 907
Tel: +377 (0) 44 400 781
Tel: +377 (0) 44 119 686
Tel: +386 (0) 49 894 093 

Ose shiko faqen kontaktuese

Kodra Tours është agjenci turistike e licensuar në Kosovë dhe Itali dhe ofron shërbime profesionale të transportit të udhëtarëve nga Kosova drejt Italisë dhe shumë vendeve tjera Europiane. Posedojmë edhe Licensë Europiane