Sharr Travel Contact

Udhëtime me autobus me linja të rregullta nga
Kosova për Itali dhe anasjelltas

Call Center

+383  (0)29  271 907

Autobusat
Kërko udhëtimet

Ku ndodhemi

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 
Kosovë

Adresa: Via Labriola 37 Bagnolo Inpiano
42100 Reggiemilia
ITALIA

 

Të rritur

Femijë(2-12)

Bebe(0-2)

Data e nisjes


Bëhu agjent i shitjes

Dëshironi të bëheni agjent dhe të filloni shitjen e biletave përmes kompanisë tonë.

Apliko këtu dhe bëhu agjent

Kontakti

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 

Tel: +383 (0) 29 271 907
Tel: +383 (0) 44 400 781
Tel: +383 (0) 44 119 686
Tel: +383 (0) 49 894 093 

Ose shiko faqen kontaktuese

Kodra Tours është agjenci turistike e licensuar në Kosovë dhe Itali dhe ofron shërbime profesionale të transportit të udhëtarëve nga Kosova drejt Italisë dhe shumë vendeve tjera Europiane. Posedojmë edhe Licensë Europiane