Sharr Travel Contact

Udhëtime me autobus me linja të rregullta nga
Kosova për Itali dhe anasjelltas

Call Center

+381  0 29  271 907

Shikoni listen e linjave që është paraqitur më poshtë ose na kontaktoni online
Udhëtime të rregullta për në Itali dhe anasjelltas
Përmes sitemit tonë ju mund të aplikoni për tu bërë agjent i shithes së biletave
Tani edhe ju mund të bëheni agjent për bileta
Ne ju ofrojmë të gjilla llojet e udhëtimeve dhe shërbimeve tjera turistike
Të gjitha llojet e shërbimeve në një vend

Emri përdorues:


Fjalëkalimi:Kjo pjesë është e dedikuar posaçërisht për agjentat e shitjes dhe ka qasje të kufizuar
Ballina
Bëhu agjent i shitjes

Lista Linjave

LIDNisja ngaVIAArritja nëData e nisjesOraVendeOrari i nisjeve
769Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali28-04-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
770Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali05-05-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
771Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali12-05-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
772Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali19-05-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
773Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali26-05-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
800Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali02-06-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
818Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë09-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
801Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali09-06-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
817Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë16-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
802Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali16-06-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
780Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë20-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
803Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali23-06-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
781Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë23-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
782ItaliALBShqipëri - Kosovë23-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
783Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë27-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
804Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali30-06-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
784Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë30-06-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
785Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë04-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
805Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali07-07-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
786Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë07-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
787Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë11-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
788Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë14-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
806Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali14-07-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
789Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë18-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
807Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali21-07-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
790Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë21-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
791Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë25-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
808Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali28-07-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
792Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë28-07-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
793Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë01-08-201806:5950Orari i nisjeveÇmimorja
794Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë04-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
809Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali04-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
795Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë08-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
796Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë11-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
810Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali11-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
797Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë15-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
811Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali15-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
812Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali18-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
798Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë18-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
813Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali22-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
814Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali25-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
799Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë25-08-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja
815Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali29-08-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
816Kosovë - ShqipëriKROKroaci - Itali01-09-201810:3050Orari i nisjeveÇmimorja
819Itali - KroaciKROShqipëri - Kosovë01-09-201806:0050Orari i nisjeveÇmimorja

Autobusat

Paraqitja e autobusave që kemi në qarkullim deri më sot

Shiko autobusat

Shërbimet

Shërbime të cilësisë së lartë për të gjithë klientët tanë

Shiko shërbimet

Galeria

Përmbledhje e disa fotografive nga Kodra Tours

Shiko galerinë

Ku ndodhemi

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 
Kosovë

Adresa: Via Labriola 37 Bagnolo Inpiano
42100 Reggiemilia
ITALIA

 

Dëshironi të bëheni agjent dhe të filloni shitjen e biletave përmes kompanisë tonë.

Apliko këtu dhe bëhu agjent

Kontakti

Adresa: Stacioni i Autobusave PN
23000 Suharekë 

Tel: +381 (0) 29 271 907
Tel: +377 (0) 44 400 781
Tel: +377 (0) 44 119 686
Tel: +386 (0) 49 894 093 

Ose shiko faqen kontaktuese

Kodra Tours është agjenci turistike e licensuar në Kosovë dhe Itali dhe ofron shërbime profesionale të transportit të udhëtarëve nga Kosova drejt Italisë dhe shumë vendeve tjera Europiane. Posedojmë edhe Licensë Europiane